Feiten over Spanje

Je wilt graag naar Spanje. Maar behalve dat je weet dat dit het land is waar mensen voor de sport stieren doden en om een paar dagen het ene feest na het andere hebben, heb je eigenlijk geen idee wat Spanje voor jou in petto heeft.

 

Wat zijn de feiten over Spanje? Voordat u op bezoek gaat, moet u dingen weten zoals de bevolking, de hoofdstad, taal, lokale dialecten, geografie, valuta en visumvereisten. Dingen die u tijdens uw bezoek kunt gebruiken. Daarnaast wilt u misschien ook feiten over Spanje kennen, zoals zijn culturele tradities, regionale gebruiken en andere nuances.

Nu, de volgende vraag is waar kun je feiten over Spanje vinden?

Afgezien van de voor de hand liggende reismagazines en brochures en zelfs boeken, is internet ook een goede plaats om feiten over Spanje te vinden. Je kunt zelfs zeggen dat internet de beste plaats is om feiten over Spanje of een ander land te vinden, omdat de informatie altijd actueel en actueel is.

Daarnaast zijn er websites en reisblogs met feiten over Spanje die niet in reismagazines worden aangetroffen – feiten zoals een charmant, uit de weg geroepen restaurant of herberg, waar u goedkope activiteiten en rondleidingen en andere handige weetjes kunt krijgen.

Hieronder vindt u onze topkeuzes van websites met feiten over Spanje:

Spaanse feesten
(Spanish-Fiestas.com)

Het zicht biedt informatie over het land van Spanje, inclusief maar niet beperkt tot snelle feiten, zoals gebied, bevolking, kapitaal en valuta, stadsgidsen, resortgidsen, evenementtickets en luchthaventransfers.

Aantekeningen uit Spanje
(NotesfromSpain.com)

Een podcast, forum en fotoblog van reizen en rondleidingen in Spanje. Het bevat blogberichten over cultuur en nieuws, wonen in Spanje, Spaans leren, boeken en films, eten en recepten, foto’s en video’s uit Spanje. Voor een meer persoonlijke kijk op waar Spanje over gaat, is dit een goede plek om uit te checken.

Toeristische portal van Spanje
(Spain.info)

Een goed uitziende site met artikelen over Spanje met een focus op de werelderfgoedsites, muziek en cultuur van het land en andere interessante dingen om te zien en te doen in dit zonnige land. Daarnaast heeft de site ook speciale secties voor elk van de Spaanse regio’s, beginnend met Andalucia in Zuid-Spanje, Cantabrië en Valencia.

0 Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: