Golfen in Spanje

Golfen in Spanje
Het aantal zonuren is slechts een van de vele redenen waarom golfen in Spanje opmerkelijk is. Het betekent dat je vrij over het goed onderhouden gazon kunt lopen met de warme zonnestralen op je huid.

 

Klinkt dit ideaal?
Je kunt het werkelijkheid laten worden asl je ervoor kiest om naar een van de bestemmingen te gaan, zoals Costa Tropical, Costa Almeria, Costa Calida, Costa del Sol, Costa Blanca, Costa Dorada en Costa Brava.

 

Costa Tropical is de thuisbasis van resorts zoals Almunecar , Motril, Salobrena en La Herradura, waar je zeker een grote zal hebben als het gaat om golfen in Spanje. Een rijke kustlijn, de regio is trots op de beste weersomstandigheden en de beschikbare voorzieningen en faciliteiten in de omgeving.

Naast Costa de Almunecar, Motril, Salobrena en La Herradura, heeft Costa Tropical ook Club de Golf Los Moricos en Granada Club de Golf . Club de Golf Los Moricos ligt dicht bij het Afrikaanse continent, aangezien het aan de Middellandse Zee ligt. Granada Club de Golf heeft een panoramisch uitzicht op de Sierra Nevada.

 

Costa del Sol is de locatie van San Roque, Sotogrande, Estepona, Ronda, Marbella, Calahonda, Coin, Mijas, Fuengirola, Benalmadena, Torremolinos, Antequera, Malaga, Nerja en San Pedro waar je samen met je vrienden lekker kunt golfen in Spanje. De regio strekt zich uit tot 160 kilometer en strekt zich uit naar het westen en oosten naar de zuidelijke stad Malaga.

 

 

Naast San Roque, Sotogrande, Estepona, Ronda, Marbella, Calahonda, Coin, Mijas, Fuengirola, Benalmadena, Torremolinos, Antequera, Malaga, Nerja, is de Costa del Sol ook de locatie van Real Club de Golf en Club de Golf Valderama. Real Club de Golf heeft veel te danken aan ontwerper Robert Trent Jones. Club de Golf Valderama is een landgoed verworven door Jaime Ortiz Patiño.

 

Costa Brava is waar golfbanen zoals Lloret de Mar, Barcelona, Girona, Blanes en Sant Feliu de Guixols te vinden zijn voor een fantastische golfervaring in Spanje. Als u op zoek bent naar totale rust, biedt deze regio perfect de rust van het platteland.

 

Niet alleen zijn Lloret de Mar, Barcelona, Girona, Blanes en Sant Feliu de Guixols golfbanen die je kunt bezoeken aan  de Costa Brava. Andere plekken met mooie banen zijn Club de Golf D ‘Aro, Emporada Golf Club en Golf Playa de Pals. Club de Golf D ‘Aro behoort tot de top drie in heel Europa. Emporada Golf Club krijgt een Amerikaans tintje. Golf Playa de Pals was de voormalige locatie van de Spanish Open en Catalan Open.

0 Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: