" A super cool template for bloggers, photographers and travelers "

Olla Podrida (Bonenschotel met varkensvlees)

Bonenschotel met varkensvlees

Bonenschotel met varkensvlees: Ingrediënten voor 6 personen:

  • 500 g rode bonen
  • 1 varkensoor
  • 1/2 varkenspoot
  • 200 g varkensribben
  • 200 g gedroogd rundvlees
  • 3 gekruide worstjes
  • 3 zwarte puddingen uit Burgos
  • 200 g spek
  • 1 middelgrote ui
  • 1 teen knoflook
  • 1 theelepel van zoete paprika
  • 1 eetlepel meel 1 laurierblaadje
  • 3 eetlepels olijfolie

 

Bereiding vand de bonenschotel met varkensvlees

Laat het varkensvlees en de bonen een nacht apart weken in veel koud water.

De volgende dag:

Schraap het vlees met een mes en was het voorzichtig in warm water.

Kook de bonen in het water waar ze in werden gedrenkt met de knoflook, het laurierblad en een plak spek; voeg driemaal een scheut koud water toe om uit de kook te halen.

Bak de stukjes varkensvlees apart; als ze zacht zijn, voeg je de rest van het spek en de pittige worst toe.

Kook het rundvlees in een andere an

Voeg als al het vlees zacht is, de bonen bij met een deel van hun kookvocht.
Ga langzaam door met koken en voeg de bloedworst toe.

,Bak de ui In een koekenpanin met de olie in blokjes , voeg de bloem en de paprika toe, roer en voeg het daarna toe aan de bonen.

 

Presentatie

De bonenschotel met varkensvlees kan samen of als twee gangen worden geserveerd.
Sommige mensen voegen graag een snufje zoete of pittige paprika toe.

 


Bron: .spain.info

0 Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: