Stranden in Spanje

Je denkt misschien dat alleen al omdat dit Europese land willekeurig wordt geflankeerd door Portugal, Frankrijk en Marokko, er niet veel aquatische activiteiten zijn waar toeristen van kunnen genieten.

 

Dat zou je kunnen denken, maar eigenlijk is het land omcirkeld met zee, rotsen en zand. Om nog maar te zwijgen, er is een geweldige aanwezigheid van 365 dagen zon die de stranden in Spanje tot een ideale vakantiebestemming maakt.

 

Costa del Sol

Marbella Beach, Costa del Sol

Costa del Sol is een van de stranden in Spanje met typische Spaanse restaurants in de buurt van de kust die wordt aangeduid als chiringuitos, gespecialiseerd in een breed scala aan verse vis. In de regel tussen de plaatsen die worden beschouwd als een van de beste in het land, liggen de stoelen, tafels, toiletten, strandwachten en beveiliging op enkele meters van het water. Als u van plan bent om te gaan snorkelen, hoeft u niet ver te lopen omdat de verhuurbedrijven ook langs de kust liggen.

 

Costa de la Luz

Costa de la Luz strekt zich uit over ongeveer driehonderd kilometer en is een van de stranden in Spanje, gelegen in het meest zuidelijke deel van het vasteland van de staat. Reeds met uitzicht op de Atlantische Oceaan strekt de plaats zich uit tot Ayamonte en Punta de Tarifa in de Straat van Gibraltar. De provincies Huelva en Cadiz zijn opgenomen in het lagere gedeelte van Andulacia. Afgezien van het krijgen van een over de plons hangen, zijn er ook andere dingen om te doen, zoals een wandeling langs Doñana National Park. Het is behandeld als een minnaarsparadijs omdat het een enorme uitgestrektheid is van vuilvrij land.

 

Costa Almeria

Als u op zoek bent naar verlaten baaien, is Costa Almeria een van de stranden in Spanje die elke persoon gevangen zal nemen. Met veel poederachtig zand, vertoont het binnenland een dramatisch uitzicht. Bera, El Egido, Roquetas de Mar en Vera worden als de beste van de plaats beschouwd. Het weer neigt naar de winden van Afrika waar de films getiteld Lawrence of Arabia en Spaghetti Westerns werden opgenomen. De westelijke regio wordt nu ontwikkeld als een vakantiebestemming.

 

Costa Calida

Carolina in Aguilas

Costa Calida, met een beginpunt van Carolina in Aguilas, is een van de stranden in Spanje die zich in de nabijheid van de stad Almeria bevindt. Als je naar El Mojon gaat op de grens van Alicante, is de plaats een Murcische kustlijn met een gemiddelde temperatuur van 17 graden. Deze plek maakt deel uit van de bijnaam “Warme kust” en biedt bijna alle manieren van avontuur, zoals wandelen, klimmen en surfen, tussen de anderen.

 

 


 

[booking_product_helper shortname=”costa almeria map”]

0 Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: