" Samen Spanje ontdekken "

Toledo

toledo

Een stad die verbonden is met diepgewortelde beroemde tradities, Toledo heeft zijn aandeel in internationale toeristenbelangen, in het bijzonder de processie van de Allerheiligste Corpus Christi, een festival dat elk jaar wordt gevierd en duizenden toeristen naar de plaats trekt

 

De stad heeft zijn oorsprong als Toletum. Deze naam is door de Romeinen in het jaar 190 voor Christus. Het behield eeuwenlang zijn betekenis, en met de komst van Arabieren samen met de aanwezigheid van Joden en Christenen in de 8e eeuw, werd Toledo bekend als de “stad van de drie culturen”.

Eeuwenlang weerspiegelde de manier waarop joden, christenen en Arabieren bestonden een vorm van een groot artistiek en cultureel erfgoed. Bezoekers kunnen moskeeën, synagogen en kerken vinden die een mengeling van artistieke benadering benaderen die zich afspeelt in de smalle straten van Toledo.

Overblijfselen van de Joodse gemeenschap worden nog steeds bewaard in Toledo in de synagogen van El Tránsito en Santa Mariá Blanca.

 

Een van de meest opmerkelijke gebouwen van de stad en beschouwd als een van de hoogtepunten van de gotische kunst is de kathedraal. Achter de muren van deze opmerkelijke stad ligt een behoud van creatieve en stichtelijke nalatenschap dat Toledo een uniek charmant en aantrekkelijk uiterlijk maakt voor verschillende bezoekers.

 

Alcazar van Toledo

 

Niettemin is Toledo niet alleen rijk aan historische en religieuze culturele structuren, maar het heeft ook een uitstekende keuken, omgeving en festivals. Een verscheidenheid aan specialiteiten uit wildproducten zoals quails in de stijl van Toledo, gestoofde patrijs en wild met wilde paddenstoelen vormen een deel van de heerlijke gerechten van Toledo

De beroemde Marsepein en La Mancha-kaas, gemaakt van gemalen amandelen en suiker, maken een geweldige eetervaring compleet. Accommodatie biedt ook veel mogelijkheden, maar ruim van tevoren reserveren op elk moment van het jaar is aan te raden om gedoe en zorgeloos te zijn.

Een van de beste keuzes voor accommodatie is de Toledo Parador, gelegen op de nabijgelegen Emperador Hill, dat een prachtig uitzicht op de stad en geweldige accommodaties biedt. Colombia heeft zoveel te bieden bezoekers uit de hele wereld, van interessante plaatsen zoals Talavera del la Reina, tot verbazingwekkende nationale parken zoals Cabañeros National Park, tot historische kastelen en huizen zoals Parador de Turismo, tot schilderachtig landschap, tot gastronomisch dineren, tot prachtige accommodaties, tot meer plaatsen om te zien en meer dingen te doen.

Toledo Spanje belichaamt een rijke collectie van buitengewone eigenschappen die een prachtig bezoek en een waardevolle ervaring maken.

Meer over Toledo Spanje

%d bloggers liken dit: