" Samen Spanje ontdekken "

Wat te doen in Malaga

Wat te doen in Malaga, Spanje

De stad Malaga in Andalusië staat vol met historische monumenten die jaarlijks miljoenen toeristen naar de stad trekken. Maar er is meer te doen in de stad. Om u te helpen is een overzicht van wat u kunt doen in Malaga.

1 Alcazaba de Malaga

What to do in malaga

Dit oude Moorse bolwerk, fort van de Moorse heersers, werd in de negende eeuw (en in de elfde eeuw) bewerkt op de overblijfselen van een Romeins bastion. De moslimheersers van de stad vertegenwoordigden een paar eeuwen vanuit deze vesting. Gunstig gelegen op de berg van Gibralfaro, was de verstevigde koninklijke residentie gepland met drie circuits van beschermingsverdelers en 110 eerste torens. Gasten kunnen een deel van de rest van de torens zien, waaronder de Torre de la Vela (toren), de Arco de Cristo (ingang) en de opmerkelijke Torre del Homenaje (toren). Een ander kenmerk is de prachtige kinderkamer op de patio’s van het paleis.

Tegenwoordig herbergt het Alcazaba het Museum van Malaga in Andalusië, dat twee historische centra bevat. Het Provinciaal Museum voor Schone Kunsten heeft een prachtig eeuwig assortiment van nabijgelegen negentiende-eeuwse kunstwerken, evenals belangrijke stukken van de Spaanse ambachtslieden Muñoz Degrain, Enrique Jaraba, Joaquin Sorolla en Salas. Het historische centrum toont bovendien twee van de meest punctuele werken van Picasso: de studie van de schilderkunst van oude mensen en de oude man met de deken. Het Archeologisch Museum toont oude Romeinse stukken, een assortiment Hispano-Arabisch steengoed en modellen van het bolwerk. Dicht bij het Alcazaba aan de westkant van de berg Gibralfaro ligt het Teatro Romano, de overblijfselen van een oud Romeins prestatiecentrum uit het uur van Augustus. Als je je afvraagt ​​wat je in Malaga moet doen. Dit is een geweldige suggestie.

2 Kathedraal

Cathedral

Vanaf de Plaza de la Marina leidt de Calle Molina Larios naar de oude stad, die wordt overweldigd door het kerkgebouw. Met zijn dubbele transcend fineer blijft dit aangetaste gebouw uit de zestiende eeuw op de plaats van een voormalige moskee. Gasten staan ​​versteld van de fijn geproportioneerde binnenkant en het gevoel van aanzienlijke omvang. Het huis van God’s Capilla del Rosario (het derde heiligdom in het zuidelijke wandelpad) is verfraaid met een schilderij van de Maagd met heiligen van Alonso Cano. In de Capilla de Los Reyes (de belangrijkste ensemblekerk aan de rechterkant) en op de linker scheidingswand staan ​​gebogen figuren van de katholieke vorsten van Pedro de Mena. Dit gebedshuis bevat bovendien het beeldje van de Maagd, dat Ferdinand en Isabella met zich meebrachten tijdens hun militaire kruistochten. Het geavanceerde verhoogde gebied in de Capilla Mayor benadrukt passiescènes uit 1580. Het ensemble is bijzonder kritisch met zijn onberispelijk gesneden zeventiende-eeuwse vertraging. De 40 gesneden houten sculpturen van heilige mensen zijn gemaakt door Pedro de Mena en José Micael. Reizigers kunnen de 86 meter hoge North Tower beklimmen om prachtige, alomvattende perspectieven te bewonderen.

In het kielzog van een bezoek aan het gebedshuis, investeer je energie in het onderzoeken van de oude stad, een wirwar van beperkte middeleeuwse paden en rustige pleinen. Een groot aantal van de milieu-lanen is gefixeerd met spannende boetieks, bistro’s en tapasrestaurants. In het hart van de oude stad is de Plaza de la Constitución het middelpunt van de actie.

3 La Concepcion Jardin Botanico (Botanische tuinen)

What to do in Malaga

De botanische tuinen van La Concepcion werden in 1855 gemaakt door de markies en markiezin van Loring. Deze onberispelijke gronden zijn geladen met levendig mediterraan, tropisch en subtropisch groen. Plantensoorten die in de kwekerijen voorkomen, komen van overal ter wereld. Een assortiment van een paar verschillende nu, La Conception biedt een opmerkelijk behoorlijke verscheidenheid aan scènes. De historische tuinen beslaan drie hectare aan tuinen in sentimentele stijl, vol abnormale soorten, tropische planten en intrigerende bloesems.

Omvat de historische tuinen zijn 23 hectare nieuwe tuinen met verschillende displays, bijvoorbeeld “Plants of the Region” en “Around the globe in 80 Trees”. Hibiscus Avenue is een bloeiend pad dat leidt tot de noordelijke finish van de kwekerijen. De Gonzalez-Andreu Garden-tribunes staan ​​op meer dan 50 verschillende plantensoorten van de Salomonseilanden, Polynesië, China, Japan, Australië, Brazilië en Mexico. Voor een betoverende plek om te ontspannen, is de Wisteria-prieel bijzonder mooi als hij eind maart of begin april bloeit.

Gasten die op zoek zijn naar wat ze in Malaga kunnen doen, kunnen een paar uur de kwekerijen onderzoeken. Verschillende actuele wandelcursussen zijn bedoeld om uitzonderlijke hoogtepunten te bieden. De bosroute gaat door weelderig bos en de uitkijkpuntroute bevat huiveringwekkende perspectieven over de stad. De Around the World Route is een schitterend wandelbezoek door de flora van de vijf landmassa’s, van Europa en Amerika tot Azië, Afrika en Oceanië. De Jewels of La Concepcion Route ligt op 90 minuten lopen rond loopbruggen, langs watervallen, meren, exotische palmbomen en het Dorische museum.

4 Castillo de Gibralfaro

Castillo de Gibralfaro

Het Castillo de Gibralfaro, dat graag op de bergkam van de berg Gibralfaro boven de Alcazaba staat, is een ander middeleeuws Moors fort. Abd-al-Rahman III, de kalief van Cordoba, bouwde het bolwerk in de tiende eeuw op de plaats van een Fenicisch baken. De naam komt van “Gebel-faro” (Arabische en Griekse woorden die “rots van het baken” betekenen). De sultan van Granada, Yusef de Eerste, versterkte het fort in het midden van de veertiende eeuw. Toch staat het Castillo de Gibralfaro algemeen bekend om zijn drie maanden durende aanval door de katholieke vorsten, Ferdinand en Isabella. Het beeld van deze structuur verschijnt net als de vlag van de regio op de banner van Málaga.

Hoewel de site nu grotendeels in puin ligt, is de site verfrissend vanwege zijn oogverblindende vertoningen en chronisch aanzien. Vanaf dit uitkijkpunt kunnen gasten de haven van Málaga en de rustige mediterrane kust zien. De meest voor de hand liggende overblijfselen van de vesting zijn de monsterlijke oude bolwerken, die over de bossen opstijgen. Binnen de verdelers bevinden zich de overblijfselen van structuren en patio’s die regelmatig van islamitische techniek zijn. Maak een grote wandeling door de zeer herstelde bolwerken om het terrein te vinden en de sublieme perspectieven op de haven te waarderen. Evenzo hoog op de berg Gibralfaro, dicht bij het Castillo en het Alcazaba, is een hemelse herberg, de Parador de Málaga Gibralfaro. Deze extravagante nederzetting benadrukt techniek in Moorse stijl, aangename kamers en een veranda op het dak met een zwembad. Het elegante eetcafé van het hotel serveert traditionele Andalusische gerechten.

5 Pablo Ruíz Picasso Foundation Birthplace Museum

Malaga

Pablo Ruíz Picasso Foundation Birthplace Museum

Een onbetwistbare vereiste ziet fascinatie voor bewonderaars van het huidige vakmanschap, dit historische centrum in de oude stad omvat het huis waar Picasso werd bedacht en toonde 233 stukken door de vakman. Het assortiment spreekt het hele scala van Picasso’s leven en artistieke roeping aan, van zijn meest regelmatige examens tot zijn progressieve meesterlijke ontwikkelingen. Het assortiment bevat kunstwerken die ergens in het bereik van 1892 en 1972 zijn gemaakt en weerspiegelen het brede scala aan stijlen en procedures die Picasso heeft bedacht. Voorbeelden van Picasso’s innovativiteit, flexibiliteit en bekwaamheid zijn te vinden in zijn aanpassing van kunstwerken door de Europese experts, net als het assortiment stijlen dat hij presenteerde, bijvoorbeeld kubisme. Het assortiment bevat onderwerpen als bijvoorbeeld de foto, stillevens van kunstwerken, scènes en naakten. Het museum toont ook het atelier van Picasso waar hij naaktmodellen schilderde.

Hoogtepunten van de collectie zijn onder meer the Mother and Child(1921), the Acrobat (1930), Woman with Raised Arms (1936), Still Life with Skull and Three Sea Urchins (1947), Jacqueline Seated (1954), the Bather (1971), and Musketeer with a Sword (1972).

 

Source: planetware.com.

Wat te doen in Malaga

Autoverhuur Luchthaven Málaga, autospanje.nl .

YOU MIGHT ALSO LIKE

%d bloggers liken dit: